Faculty Profile

دانشکده هنر و معماری / گروه صنایع دستی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Palaeoenvironment, palaeogeography, and palaeoclimatology of the Mississippian carbonate ramp in the Alborz tectonostratigraphic zone: Implications for deciphering the controlling factors on ramp evolution"
    Mahmod Ashrafi gol, Aram Bayte Gol, Hamed Amani, Keyvan Zandkarimi, Mostafa Falahatgar
    GEOLOGICAL JOURNAL, 2022
  2. "تحلیل متن های آستانه ای در شاهنامه های مصور دوره شاه عباس اول با رویکرد تولید اجتماعی هنر (نمونه موردی شاهنامه 490)"
    حامد امانی، ساحل عرفان منش، حجت امانی
    پژوهش های انسان شناسی ایران، 1400
  3. "مطالعه تطبیقی نشانه های کلامی موجود در پیشانی محراب قالیچه های صفویه و قاجاریه"
    حامد امانی، ساحل عرفان منش، ابوالقاسم نعمت شهربابکی
    هنر و تمدن شرق، 1400
  4. "تحلیل قالیچۀ مشاهیر محفوظ در کاخ نیاوران با تاکید بر جایگاه حضرت محمد(ص)و حضرت عیسی(ع) بر اساس آراء جانت ولف"
    حامد امانی، ساحل عرفان منش، زهرا امانی
    هنر و تمدن شرق، 1400
  5. "تحلیل آیکونولوژیک عنصر تاج در قالیچه‌های محرابی دورۀ قاجار (مطالعۀ موردی قالیچۀ محرابی مظفرالدین‌شاه)"
    حامد امانی، ساحل عرفان منش، زهرا امانی
    باغ نظر، 1400
  6. "رنگ و تاثیرآن بر روی عملکردهای روانشناختی افراد"
    حامد امانی، هیمن زارعی، سید حسین شجاعی
    مهندسی بهداشت حرفه ای، 1399
  7. "تحلیل سیاست های دستگاه فرهنگی هنر معاصر ایران با کمک جامعه شناسی دین ماکس وبر (مورد مطالعه: رویکرد گالری هما)"
    عبداله آقایی، حامد امانی، مهدی قادرنژاد حمامیان
    جامعه شناسی فرهنگ و هنر، 1399
  8. "رنگ و تاثیر آن بر افراد در محیط کار: مقاله مروری سیستماتیک"
    حامد امانی، هیمن زارعی، سید حسین شجاعی
    ارگونومی، 1398